Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Αϊτή

Ακίνητα προς πώληση στην Αϊτή

Η Αϊτή είναι μια χώρα της Καραϊβικής που μοιράζεται το νησί της Ισπανίας με τη Δομινικανή Δημοκρατία, στα ανατολικά. Ακόμη και αν η χώρα δεν έχει ακόμη ανακάμψει πλήρως από το σεισμό του 2010, πολλά από τα ιστορικά της μνημεία, τα οποία χρονολογούνται από τις αρχές του 19ου αιώνα, έχουν παραμείνει ανέπαφα.

Η πρωτεύουσα είναι το Port-au-Prince. Η Αϊτή είναι το έθνος με τη μεγαλύτερη αφρικανική επιρροή στην Αμερική, είναι μια χώρα με επίπεδη ανοικοδόμηση. Σήμερα υπάρχουν χιλιάδες expats που ζουν, εργάζονται και συνεργάζονται σε αποστολές ανάπτυξης και συνεργασίας.

Αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στην Αϊτή πρέπει να ξέρετε ότι η εγκατάσταση στην Αϊτή σίγουρα δεν θα είναι μια ειρηνική εμπειρία. Η Αϊτή είναι μια γη γεμάτη αντιθέσεις και όνειρα για ένα νέο μέλλον για τον νέο και ελπίζοντας πληθυσμό της.

Όταν πρόκειται για την απόκτηση ακινήτου προς πώληση στην Αϊτή, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει αξιόπιστο μητρώο ακινήτων προς το παρόν. Η απάτη και οι ψευδείς πωλήσεις είναι κοινές, οπότε είναι καλή ιδέα να διαβάσετε καλά πριν κάνετε μια αγορά ακινήτου προς πώληση στην Αϊτή και να συμβουλεύεστε πάντα έναν δικηγόρο.

Τα τελευταία 15 χρόνια, η Αϊτή γνώρισε μια πολύ γρήγορη αστικοποίηση, διπλασιάζοντας τον αριθμό των αστικών κατοίκων από 3 σε 6 εκατομμύρια άτομα. Η Αϊτή είναι πλέον η τρίτη πιο αστικοποιημένη χώρα στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική, μετά το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και το Μεξικό. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 133.000 Αϊτινοί μετακινούνται στην πόλη.

Πολλοί κάτοικοι του Port-au-Prince προσπαθούν να βρουν ένα μέρος για να ζήσουν σε προσιτή τιμή και τρεχούμενο νερό, ενώ άλλοι χάνουν ώρες καθημερινής κυκλοφορίας στην εργασία.

Έτσι, δεν είναι εύκολο να βρείτε καλή ιδιοκτησία προς πώληση στην Αϊτή.

Παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν από την ταχεία αστικοποίηση, τα επίπεδα της ακραίας φτώχειας στην Αϊτή έχουν μειωθεί, ενώ η κάλυψη ορισμένων υπηρεσιών έχει βελτιωθεί στις πόλεις. Οι μεγάλες πόλεις συνδέονται με το κύριο οδικό δίκτυο, βελτιώνοντας την πρόσβαση στις μικροπιστώσεις.

Το 64% των Αϊτινών ζουν στην πόλη και ο αριθμός των κατοίκων των πόλεων θα μπορούσε να αυξηθεί από 6 εκατομμύρια σε 11 εκατομμύρια έως το 2050: η ταχεία αυτή αστικοποίηση συνεπάγεται αυξανόμενη ζήτηση για υποδομές, υπηρεσίες και θέσεις εργασίας, αλλά πρωτίστως φέρνει οικονομικές ευκαιρίες και πιθανώς έναν αυξανόμενο αριθμό ακινήτων προς πώληση στην Αϊτή.

Αυτό είναι ιδιαίτερα περίεργο στους δρόμους του Port-au-Prince, οι οποίοι είναι γεμάτοι από ανθρώπους, μικρούς πωλητές δρόμων, τηλεφωνικά καταστήματα και πολύχρωμους βρύσες, βαμμένα φορτηγά που χρησιμοποιούνται ως μέσα μαζικής μεταφοράς. Για να επωφεληθούν από αυτές τις ευκαιρίες, η έκθεση συνιστά πιο ανθεκτικό αστικό σχεδιασμό για να κλείσει το χάσμα υποδομών και υπηρεσιών και να προετοιμαστεί για μελλοντική αστική ανάπτυξη.

Η πρόσβαση στις βασικές υπηρεσίες βελτιώθηκε, ιδίως στις αστικές περιοχές, αλλά πρέπει να γίνουν περισσότερα για να ανταποκριθούμε στις ταχέως αναπτυσσόμενες ανάγκες: ενώ οι κάτοικοι του Port-au-Prince ή της δεύτερης πόλης Cap-Haitien έχουν καλύτερη πρόσβαση στα σχολεία, την υγεία και τα ηλεκτρικά δίκτυα, τα δύο τρίτα των κατοίκων της πόλης δεν διαθέτουν επαρκείς εγκαταστάσεις αποχέτευσης και ο ρυθμός συλλογής στερεών αποβλήτων είναι πολύ χαμηλός.

Η επένδυση στους δρόμους και η βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ευκολίας των δημόσιων συγκοινωνιών, καθώς και η ενίσχυση του χωροταξικού σχεδιασμού, θα είναι απαραίτητες για τη μείωση της απώλειας των μετακινούμενων ατόμων και τη διευκόλυνση της πρόσβασης στις θέσεις εργασίας και τις αγορές. Αλλά επίσης βελτιώνει το χαρτοφυλάκιο ακινήτων προς πώληση στην Αϊτή.

Μια σειρά δαπανηρών φυσικών καταστροφών έχουν διαβρώσει τα οφέλη της διαδικασίας αστικοποίησης: πάνω από το 96% των Αϊτινών εκτίθενται σε δύο ή περισσότερους φυσικούς κινδύνους. Υπάρχει υψηλή συγκέντρωση κτιρίων σε σεισμικές ζώνες και το ήμισυ χτίζεται σε εκτάσεις εκτεθειμένες σε πλημμύρες. Μετά το 2010

σεισμός, η Αϊτή ανέπτυξε εργαλεία πληροφόρησης και σχεδιασμού για τη διαχείριση κινδύνων ενόψει φυσικών καταστροφών, όπως εκτιμήσεις κινδύνου κατά πολλαπλών απειλών, χαρτογράφηση σεισμικών περιοχών και εκτεθειμένων περιουσιακών στοιχείων.

  •  
    Μετακομίζοντας στην Αϊτή. Αποδημία και ζουν στην Αϊτή

        Βυθισμένη στην Καραϊβική Θάλασσα, μια γαλλική αποικία, η όμορφη Αϊτή ήταν ένα από τα πρώτα έθνη που κήρυξε την ανεξαρτησία της από την Αμερική. Είναι αναμφισβήτητα μια από τις λιγότερο πλούσιες χώρες στην αμερικανική ήπειρο, αλλά, φυσικά, και η φθηνότερη! Γιατί μιλάμε γι 'αυτό; Για να σας ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 40330

Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Αϊτή, Port-au-Prince, Petionville, Pernier

32,845.35EUR
Πώληση
Άλλο (Αγροτεμάχια)

517 m²
Αυτό το κατάλυμα βρίσκεται σε βολική τοποθεσία 30 λεπτά από το αεροδρόμιο, σε ασφαλή περιοχή κοντά σε αστυνομικό τμήμα. Κοντά στον κεντρικό δρόμο και ...
Cod. 5113

Πώληση Μονοκατοικία, Αϊτή, Port-au-Prince, Port-au-Prince, BOULEVARD center

197,072.07EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

130 m²
Εξοχική κατοικία σε μια μικρή κατοικία 5 κατοικιών. Ιδιωτικός κήπος και παραλία. Πλήρως ανακαινισμένη αρχή του 2008, επιπλωμένη με έθιμο αμερικάνικη κ...
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB